Icephormin Pre-Loved tuotteet on listattu joko huutokauppakohteina tai Osta Heti-kohteina.

• Osta Heti-kohteet
Ostaaksesi Osta Heti-kohteen, suorita osto loppuun saakka kassan kautta. Maksettuasi tilaus käsitellään myyjän toimesta.

• Huutokauppakohteet
Löytäessäsi huutokauppakohteen, minkä haluat ostaa, sinun tulee tehdä siitä tarjous. Klikkaa kohteen vieressä olee tarjousnappia. Kun huutokauppa päättyy, korkeimman tarjouksen tehnyt käyttäjä voittaa kohteen. Voittaessasi kohteen, sinun tulee maksaa se mahdollisimman pian, viimeistään 14:n päivän sisällä.

• Huutokauppakohteet Osta Heti-hinnalla
Voidaksesi ostaa huutokauppakohteen valmiiksi märiteltyyn Osta Heti-hintaan, tulee tämän vaihtoehdon olla tarjolla. Tällöin voit klikata Osta Heti-nappia ostaaksesi kohteen. Mikäli toinen käyttäjä tarjoaa kohteesta ennen kuin osto on tehty, katoaa mahdollisuus välittömään ostoon.

• Huutokauppakohteet, joille on asetettu hintavaraus
Ostaaksesi kohteen, jolle on asetettu hintavaraus, sinun tulee tarjota hintavarauksen ylittävä summa. Mikäli tarjouksesi ei ylitä hintavarausta, saat sähköpostitse kehotuksen korottaa tarjoustasi. Saat myös sivustolla viestin, mikäli tarjouksesi ei ylittänyt hintavarausta.

Tarjouksen asettaminen tai osto Icephorm Pre-Loved-sivulla katsotaan sitovaksi ja mikäli myyjä ei ole valmis purkamaan kauppaa, olet sitoutunut ostamaan kohteen. Ottaaksesi myyjään yhteyttä, siirry ostoskoriisi ja klikkaa nappia.